yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler beyninde, ötümsüz durum koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde işlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bek olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Dairesel tasavvur, kıç izini en aza indirirken verimli amudi harekete müsaade verir ve bu da onu hem hane hem bile ticari binalar sinein teamül bir seçim haline getirir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara reva olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın Yangın çıkış kapısı istanbul merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Ayrıca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve meselelevsel yapısının korunması da hayati örutubet taşır.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapısının) temel amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide örgülmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki yaman, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu olumsuz koşulların sair katlara intikalini çelmek yahut olabilir evetğu denli geciktirmektir.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanoğluın dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yerında kompetan ve sertifikalı literatürçılarımızın yardımları ile her projeye yakışır yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin bulunmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mutabık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların kolayca boşaltma olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page